Logo Jolieke van den Enden

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VNT en de RBNG. Het is uiteraard van groot belang dat er regelmatig bij- en nascholingen worden gevolgd. Zodoende blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de natuurgeneeskunde en houd ik mijn medische kennis fris.
VNT logo

VNT

De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. De VNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een VNT therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording.

Vanuit deze grondhouding biedt de VNT ondersteuning aan therapeuten, en is zij een kwaliteitskeurmerk voor cliënten en zorgverzekeraars. Meer dan 30 zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk door VNT therapeuten gegeven consulten.

RBNG logo

RBNG

De stichting RBNG is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.

Alleen HBO-therapeuten worden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Zij mogen de beschermde titel voeren Registertherapeut BNG®.